A finals de juliol d’aquest any emprenem un viatge de 48 dies cap a la Casamance (Senegal), concretament a Diembering, un poblet costaner molt a prop de Ziguinchor (capital de la Casamance), amb la intenció de dur a terme un projecte solidari a la zona relacionat amb la nostra feina i les necessitats d’aquella regió.

La intenció del viatge és, doncs, col·laborar als pobles de la regió relacionats amb els nostres dos àmbits professionals:

Pel que fa l’educació social, col·laborant en el desenvolupament d’escoles, centres mèdics, centres de rebuda turística, esdeveniments esportius, etc.

Pel que fa a la restauració, contribuint a incorporar la cuina i la cultura gastronòmica catalana a un espai de restauració autòcton situat a Diembering.

dilluns, 27 d’abril del 2015

MARTA CANAL I JORDI FONTDEGLÒRIA

La Marta va néixer a Mataró fa 25 anys, és educadora social i està acabant aquesta mateixa carrera. Combina els estudis  fent classes d’alfabetització de català i castellà en el casal dels infants de Badalona a mares i infants immigrants. Socialment molt implicada en canviar la societat precària actual i la igualtat entre classes,  defensora dels drets d’estudiants: militant del  Sindicat d’Estudiants dels Paisos Catalans (SEPC) i  militant de la CUP de Mataró. És una gran defensora dels drets socials de les persones i de l’alliberament nacional català. Persona molt activa i molt implicada en l’educació d’infants i adolescents.


En Jordi va néier a Mataró fa 26 anys. Té els titols de grau mig en cuina i de grau superior en restauració. Treballa com a cuiner des de fa mes de 10 anys i actualment forma par de l’equip de cuiners d’en Nandu Junbany al “Petit Comitè” a Barcelona. Gran defensor de la justícia social i de l’alliberament nacional català. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada